Bestuursleden

Richard Boes

Mirjam Kragt

Hilly Blokland

Voor informatie telefoonnummer: 06-51933978 (Sieger Elzinga)

Ontstaan van Stichting De Stad Blokzijl

In 1972 organiseerde de plaatselijke Oranjevereniging een groot feest ter gelegenheid van het feit dat Blokzijl 300 jaar geleden stadsrechten verkreeg van Prins Maurits. In dat jaar werd ook de Oranjevereniging omgezet in een stichting met de naam stichting de Stad Blokzijl.
Deze stichting organiseert elk jaar een stadsfeest of te wel feest vierdaagse.

Het dagelijks bestuur van de stichting bestaat uit 10 enthousiaste vrijwilligers die als doelstelling hebben een leuk en gezellig feest te organiseren voor en door Blokzieligers. Uiteraard zijn ook gasten en niet-Blokzieligers van harte welkom op de stadsfeesten.
Sinds 3 jaar organiseert de stichting de Stad Blokzijl naast de feestvierdaagse ook verschillende activiteiten op en rond Koninginnedag. Zo ziet u dat de wortels van de voormalige Oranjeverenging nog steeds aanwezig zijn.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken via ons Email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.